sobanner tall

Inschrijven in een school voor secundair onderwijs in Kortrijk?

In alle secundaire scholen van Kortrijk kan je tijdens het schooljaar 2019-2020 in principe terecht voor een inschrijving in het secundair onderwijs.

Het kan gebeuren, dat van een bepaalde richting in een bepaalde school de capaciteit werd bereikt. Wanneer de school jouw kind niet kan inschrijven, vraag dan het document ‘Mededeling van Niet-Gerealiseerde Inschrijving’. Dit moét de school jou geven.

Voor het schooljaar 2020-2021 wordt de wetgeving veranderd. Dit betekent onder andere dat in bepaalde scholen in Kortrijk eerst moet worden aangemeld voor je jouw kind kan inschrijven. Zodra hierover meer informatie bekend is, kan je dit ook via deze website of in de betrokken scholen vernemen

Wenst u een volledig overzicht van de onderwijsinstellingen secundair onderwijs in Kortrijk? Dan kunt u de Onderwijskiezer raadplegen.

Nog vragen over inschrijvingsrecht? Contacteer LOP-deskundige Jo De Potter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0490 / 58 99 61

Meer informatie over onderwijs vindt u via de link in de rechter kolom.